"О 4-й ранку мають напасти на Хабаровськ": У мережі пригадали сценарій фільму-катастрофи Михалкова про захоплення Росії Китаєм

У соцмережах нагадали про своєрідне пророцтво, про яке 2016 року розповів російський режисер Микита Михалков. Тоді він заявив, що йому запропонували зняти фільм-катастрофу про майбутню війну Китаю проти Росії, передають Патріоти України.

"Росія придумала собі версію, як їх захоплює Китай! Відео не нове, але бачення їхньої стратегії реалізовано в нашій Україні!", – йдеться в публікації Facebook-спільноти "ПароВоз". Також було опубліковано відео федерального каналу "Росія 24", у якому Михалков переказує сценарій відповідного фільму.

За словами режисера, війна проти РФ має початися з нападу на Хабаровськ о 4-й годині ранку 3 січня "2000… якогось року". У результаті бліцкригу китайської армії опиняться захопленими Далекий Схід та Сибір.

Так, згідно зі сценарієм фільму, близько двадцяти вертольотів Мі-17 зі спецназом Китаю на борту "на гранично малих висотах, ніким не помічені" за кілька хвилин прибудуть з міста Фуюань до Хабаровська.

Там вони нібито приземляться на стадіоні імені Леніна і одразу отримають мікроавтобуси, на яких за п'ять хвилин доїдуть до залізничного вокзалу і захоплять його, перерізаючи Транссибірську магістраль. У цей же час інший загін захоплює штаб ВПО на вулиці Серишева і знищує керівництво Східного військового округу та Далекосхідного федерального округу", – розповів Михалков.

У результаті під повним контролем Китаю опиниться ряд російських населених путнктів, у тому числі Якутськ, Іркутськ і Красноярськ. І вже 23 лютого того ж року в Хабаровську, який китайці назвуть Болі, Росія укладе ганебний для себе мирний договір, у результаті якого фактично половину її території буде здано в оренду Китаю за 10 мільярдів доларів на рік.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...