"О, сука, попали, на***, у щось! Я сі курва п'єрдолив, бл*дь!": ЗСУ знищили склад російських окупантів з пальним на Луганщині (відео)

Українські військові з 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили склад російської окупаційної армії з пальним в Луганській області і ліквідували частину техніки. Про це повідомляє голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Він виклав відео на підтвердження своїх слів, на якому, за його словами, "видно момент точного попадання у склад росіян з боєкомплектом і паливно-мастильними матеріалами". Крім того, за словами Гайдая, захисники знищили один ворожий танк і паливозаправний автомобіль.

Увага! Ненормативна лексика!


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...