Обдурив партію і в цьому? Ґвалтівника Іванісова викрили у ще одній брехні (документи)

Коли в університети, які він вказав, подали запит, то з'ясувалося, що Роман Іванісов не отримував дипломів у жодному з них і навіть не значився студентом.
Роман Іванісов. Фото: соцмережі.

Народний депутат України Роман Іванісов, якого виключили з фракції "Слуга народу" після скандалу зі зґвалтуванням, не вчився в університетах, які вказував у біографії, передають Патріоти України.

Як повідомляє 4vlada, на сайті Рівненської облради, депутатом якого Іванісов був у 2010-2015 роках, зазначено, що він навчався в Запорізькому державному університеті на юриста і в 2000 році отримав червоний диплом спеціаліста.

Однак напередодні виборів у Раду в його досьє вказувалося, що він отримав диплом юриста, закінчивши Бердянський університет менеджменту і бізнесу. Про виш у Запоріжжі не згадувалося.

Коли в університети подали запит, то з'ясувалося, що Іванісов не отримував дипломів у жодному з них і навіть не значився студентом. Помічниця скандального нардепа копію про вищу освіту Іванісова не надала, незабаром вона перестала відповідати на повідомлення і дзвінки журналістів.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...