"Обережно, двері зачиняються, наступна зупинка "рускій мір": На сайті міського транспорту Маріуполя позначили "кордони" "ДНР"

На офіційному сайті міського транспорту Маріуполя оприлюднили мапу маршрутів громадського транспорту, на якій позначили «кордони» так званої «Донецької народної республіки», передають Патріоти України.

Карта дозволяє в режимі реального часу стежити за маршрутами міського транспорту. Також за допомогою сервісу можна ознайомитися з розміщенням зупинок і розкладом руху.

Окрім того, на карті детально розписані всі вулиці Маріуполя, адміністративні будівлі, популярні місця та інше. Однак найбільше викликає подив, що на карті державного ресурсу є позначення псевдореспубліки «ДНР».


"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...