"Обернеться крахом путінського режиму": Російський історик виключив війну між РФ і Україною і пояснив, чому Путін приречений

Ймовірна повномасштабна війна з Україною загрожує падінням режиму президента РФ Володимира Путіна і білоруського диктатора Олександра Лукашенка. Таку думку висловив відомий російський історик і політолог Андрій Зубов, передають Патріоти України.

"Ці необільшовицькі агресивні сили потонуть у поліських болотах і будуть розвіяні в степах Приазов'я. Результат війни очевидний. А чи очевидний він для Кремля? Думаю, що так", – зазначає історик у колонці для НВ.

За його словами, ніякої війни між Росією і Україною не буде, а такі загрози з боку Путіна і криза з мігрантами – це спроба відновити свою репутацію "сильного і небезпечного гравця", з яким треба домовлятися і якого не слід дратувати.

"Війна угробить путінський режим, а ось переговори з Байденом, Джонсоном та іншими видатними лідерами демократичного світу – зміцнять його. До цього Кремль і прагне", – зазначає Зубов і припускає, що тепер західні країни будуть вести діалог з Росією і Білоруссю виключно з позиції сили. Зокрема, будуть вводитися нові санкції, підвищуватися обороноздатність країн Балтії та України.

"Так що війни не буде, але готуватися до неї треба. Тому що якщо до війни не готуватися, вона точно почнеться, як у 2014-му", – резюмував він.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...