"Обговорили ситуацію в релігійній сфері": Стало відомо про зустріч Зеленського з главою УПЦ МП (фото)

Зустріч відбулася в резиденції митрополита Онуфрія в Феофанії.

Володимир Зеленський та митрополит Онуфрій. Фото: прес-служба УПЦ МП.

Обраний президент України Володимир Зеленський у вівторок, 30 квітня, провів зустріч з главою УПЦ (МП) митрополитом Онуфрієм. Про це повідомляє прес-служба церкви, передають Патріоти України.

Повідомляється, що зустріч відбулася в резиденції митрополита в Феофанії. Зазначається, що Зеленський привітав митрополита Онуфрія з Христовим Воскресінням, а той привітав новообраного президента з перемогою на виборах.

Онуфрій побажав Зеленському благословення на новому і відповідальному шляху служіння Україні та її народові. "Учасники зустрічі також обговорили ситуацію, яка склалася в релігійній сфері України", - йдеться в заяві.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...