Обговорити дуже актуальну проблему: Радник Байдена прибув до Києва з неоголошеним візитом

Радник американського президента з питань нацбезпеки Джейк Салліван прибув до Києва з неоголошеним візитом, передають Патріоти України.

Як пише CNN, Салліван сьогодні в п'ятницю зустрівся в українській столиці з президентом Володимиром Зеленським та іншими високопоставленими чиновниками. Своєю чергою, в ОП уже опублікували спільне фото з американськими гостями.

Разом з Салліваном Київ відвідала речниця Ради національної безпеки США Едрієн Вотсон. Салліван оголосив у Києві про додатковий пакет допомоги, куди вперше увійшли модернізовані танки Т-72, а також безпілотники й модернізовані ракети класу "земля-повітря".

Він також підтвердив, що США продовжать надавати економічну та гуманітарну допомогу Україні. "Сполучені Штати будуть з Україною стільки, скільки буде потрібно в цій боротьбі. Ми не вагатимемося, не слабшаємо і не здригнемося в нашій підтримці, поки ми йдемо вперед", - сказав Салліван.

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...