Обговорити "перспективи України": Медведчук раптово вирушив до Мінська

Одіозний політик зазначив, що нібито на відміну від усіх інших громадян України має унікальний шанс точно дізнатися вже зараз, хто переможе на президентських виборах 21 квітня.

Віктор Медведчук. Фото: coolyanews.info.

Глава політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук полетів до Білорусі, щоб зустрітися з президентом Олександром Лукашенком. Як передає БЕЛТА, мета візиту кума Володимира Путіна - обговорити "перспективи України", повідомляють Патріоти України.

"Цікава ваша оцінка, що чекати в перспективі від України. Для мене дуже важливо, може, навіть не менше, ніж для вас", - розповів Лукашенко.

Медведчук зазначив, що "перед зустріччю жартома говорив про те, що на відміну від усіх інших громадян України має унікальний шанс точно дізнатися вже зараз, хто переможе на президентських виборах 21 квітня".

"Я згадую вашу прес-конференцію 1 березня 2019 року, де вам поставили запитання, і ви аналізували, що може трапитися", - пояснив Медведчук, згадавши, що вже тоді Лукашенко прогнозував вихід у другий тур Зеленського і Порошенка. "Я вам хочу сказати, що 1 березня у нас жоден експерт, жоден соціолог, жоден політик не міг сказати точно, хто вийде в другий тур", - сказав Медведчук.

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...