"Обязан сам стрелять и, в первую очередь, погибнуть": Російський пропагандист обурився, що строковики не хочуть помирати за Путіна (відео)

Один із найвідоміших глашатаїв міноборони РФ Олександр Сладков скаржиться, що російське командування не здатне достатньо мотивувати своїх строковиків, щоб ті добровільно йшли гинути на Курщині.

Своє невдоволення з цього приводу він вирішив висловити в оприлюдненому у соцмережах відео, інформують Патріоти України

«Полковник ставить завдання молодому комбату, капітану. Каже: „Давай вперед висувайся“. „Як? Нас же переб’ють усіх“. Йому сказали: „Ти тупий, капітане, і не роздумуй. Бери своїх строковиків і йди вперед“», — почав Сладков начебто з вигаданої історії.

За його словами, ця історія висвітлює проблему, що полягає у тому, що молодих солдатів, на його думку, просто недостатньо готують до смерті.

«Якщо ти одягаєш на них чоботи та даєш їм у руки зброю, то він уже зобов’язаний сам стріляти та насамперед загинути. А як ти його підготував до цього? Як ти його підготував до цього морально, якщо вони здавалися пачками там, а не лягали, як під Курською дугою їхні ровесники», — обурився кремлівський пропагандист.

При цьому сам Сладков участі у боях ніколи не брав і вмирати за диктаторський режим Володимира Путіна чомусь не поспішає, вважаючи за краще загрібати жар чужими руками.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...