Об'єднатися заради України: Порошенко закликав владу до припинення внутрішньополітичної боротьби

У 2014-15 роках ми були не в кращій, а ще в складнішій ситуації. Але вистояли і стали сильнішими. І це той шлях, яким треба йти сьогодні.

"Європейська Солідарність" за мораторій на внутрішньополітичну боротьбу, але вимагає від влади під час карантину утримуватися від ухвалення сумнівних рішень, які викликають поляризацію та напругу у суспільстві. Про це в ефірі "Прямого" заявив п'ятий президент України Петро Порошенко, передають Патріоти України.

"Європейська Солідарність" за мораторій на внутрішньополітичну боротьбу. За те, щоби політики всі свої битви відклали на потім, коли здолаємо вірус. Але є зустрічна вимога до влади – утримуватися від ухвалення сумнівних рішень, які викликають поляризацію та напругу у суспільстві, розколюють його. На кшталт ідеї підживити дніпровською водою російські військові бази в Криму. Або протоколу про легітимізацію російської окупаційної влади на Донбасі, остаточне підписання якого намічене на 25 березня. Чи не з цим наміром пов’язаний той поспіх, з яким влада планує надзвичайний стан, та ще й з порушенням конституційної процедури його запровадження?", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що введення надзвичайного стану передбачає введення комендантської години, цензури, продовольчих карток. "Навряд чи вже зупинить вірус. А от економіку – покладе остаточно, доведе до стану клінічної смерті. І у нас врешті-решт забракне ресурсів на боротьбу з корона- та іншими вірусами, на зарплати, пенсії тощо. А влади у цього Президента і так вдосталь – набагато більше, ніж у будь-кого з попередників. Дорогі українці! У 2014-15 роках ми були не в кращій, а ще в складнішій ситуації. Але вистояли і стали сильнішими. І це той шлях, яким треба йти сьогодні. Сподіваюся, влада почує наші пропозиції. Вірю в те, що ми разом поборемо і вірус, і кризу. Впевнений, що переможемо! Слава Україні", - додав Порошенко.

Джерело: Прямий

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...