Обіймала діджея та весело танцювала: Віцепрем'єрку Британії помітили на Ібіці після заяв прем’єра про "важкі часи" (відео)

Віцепрем’єр-міністерку Великої Британії Анджелу Рейнер зняли на відео на популярному курорті Ібіца після того, як голова британського уряду Кір Стармер попередив про "погіршення справ" у країні черези проблеми з фінансами. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.

На відео, яке з’явилось у мережі напередодні, Райнер у червоному вбранні танцює під ремікс хіта Gotye "Somebody That I Used to Know", тоді як інші учасники вечірки підбадьорюють її. Пізніше вона обіймає діджея.

Відео з'явилося менш ніж через тиждень після того, як прем'єр-міністр Британії заявив, що "справи погіршаться, перш ніж покращаться", говорячи про ситуацію в економіці. Стармер також анонсував "болючі" рішення стосовно бюджету на наступний рік, натякаючи на можливе підвищення податків.

44-річна віцепрем’єрка уряду Британії Рейнер, яка також є міністром житлового будівництва, раніше розповідала журналістам про свою любов до вечірок, зокрема рейвів, на яких може перебувати годинами.

Помста за Харків? У Бєлгороді та області потужні вибуху. Губернатор заявляє про жертви серед цивільних

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:54

Як відомо, вдень і 30 серпня росіяни скинули КАБи на Харків, багато жертв. Незабаром після цього вибухи прогриміли в російському Бєлгороді ввечері 30 серпня. Місцева влада заявила про роботу протиповітряної оборони та пряме влучання снаряда. Про це пов...

Заворушились: Російських найманців перекидають із Буркіна-Фасо до Курської області, - Le Monde

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:40

Найманці з російської бригади під назвою "Ведмеді" залишають Буркіна-Фасо. Їх повертають, щоб відобразити наступ ЗСУ у Курській області, передають Патріоти України. Як повідомляє видання Le Monde, йдеться про групу чисельністю близько ста осіб. Вони пр...