Обіймали "керівні посади" в окупаційній адміністрації: На Херсонщині затримали трьох колаборантів

Поліцейські затримали трьох колаборантів у звільненому селі Білозерської громади Херсонської області. За роботу на російських загарбників вони отримували заробітну плату від 10 тис. до 40 тис. російських рублів (від 3 тис. до 12 тис. грн.). Про це 26 листопада повідомила пресслужба Національної поліції України, передають Патріоти України.

"Під час проведення стабілізаційних заходів поліцейські встановили трьох мешканців села, які співпрацювали з окупаційною владою", – йдеться в повідомленні. У Нацполіції розповіли, що один із затриманих обіймав посаду "заступника голови" окупаційної місцевої адміністрації.

Інші два – посади "глави комунального господарства" та "відповідального за господарські питання" окупаційної влади. Білозерська об'єднана територіальна громада розташована в Херсонському районі. Її адміністративний центр – селище Білозерка. До складу громади загалом входять 14 селищ та 11 сіл.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...