"Обіс*алися?!" Дубинський несподівано кинув виклик "Слузі народу" (відео)

Народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський анонсував прямий ефір, під час якого він пройде тест на детекторі брехні. Відповідна заява була зроблена на його каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Так він відреагував на вимогу керівництва фракції партії "Слуга народу" про те, що всім членам фінансового комітету парламенту від монобільшості потрібно пройти детектор брехні.

"Якщо ви вже сказали, що потрібно проходити детектор брехні, так давайте проходити. А не п*зданули і в кущі, тому що зас*али", – сказав нардеп.

Він офіційно звернувся до "Слуги народу" з вимогою завершити справу, якщо вже підозрюють когось у одержанні неправомірної вигоди. Парламентар розкритикував ідею взаємного вирішення проблеми всередині партії.

"Я вам не дам відпетляти! Якщо ви маєте нахабство когось у чомусь звинувачувати, йдіть до кінця. Просто навчу за базар відповідати", – заявив Дубинський. Він також повідомив, що в прямому ефірі 23 жовтня з відомим поліграфологом Віталієм Опанасенко пройде детектор брехні.

Обережно, нецензурна лексика, 18+


Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...