Обіцяє, що все буде добре... Йому 44, і він "не лох": Іменинник Зеленський записав нове відеозвернення до народу

Прессекретар президента ще зранку пообіцяв, що його шеф сьогодні працюватиме. З результатами роботи можна ознайомитись нижче

Президент Володимир Зеленський 25 січня вчергове звернувся до українців. Відео з'явилося у Facebook голови держави, зазначають Патріоти України.

Президент заявив, що не очікує від найближчої зустрічі радників "нормандської четвірки прориву". Але висловив надію на подальшу роботу в цьому форматі.

Також наголосив, що Україна робить усі можливі кроки задля миру та уникнення нового вторгнення Російської Федерації.

"Завтра (26 січня. - ред.) відбудеться зустріч радників нормандського формату. Ми працюємо, щоб якомога швидше відбулася зустріч чотирьох президентів для майбутнього наступу миру в Україні", - сказав Зеленський.

Зеленський додав, що станом на 25 січня "ситуація на фронті досить спокійна".

"Так, є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли. Але найголовніше – у нас нуль вбитих", - сказав президент.

Зеленський зауважив, що в нього немає "дитячих ілюзій" та "рожевих окулярів". А евакуація з України деяких дипломатів не означає неминучість ескалації.

"Рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат і мир. Посольства країн ЄС та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні. А те, що деякі країни вивозять частину своїх дипломатів - ще зовсім не означає неминучу ескалацію і є тонкощами складної дипломатичної гри. Разом з партнерами ми працюємо спільно і діємо єдиною командою", - підкреслив президент.


Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...