Обіцяє відправити в "зону СВО": Кадиров заявив, що отримав від Ілона Маска Tesla Cybertruck

Глава Чечні Рамзан Кадиров похвалився пікапом Tesla Cybertruck зі встановленим на ньому кулеметом і висловив подяку особисто Ілону Маску. Машину чеченський диктатор має намір відправити "в зону СВО", передають Патріоти України.

«Отримали від шановного Ілона Маска кібертрак «Тесла». Дуже зручна машина. Виходячи з таких чудових характеристик, кібертрак скоро буде відправлений у зону СВО, де буде затребуваний у відповідних умовах. Упевнений, цей «звір» принесе багато користі нашим бійцям», – повідомив Кадиров.

Розхвалюючи машину, чеченський правитель висловив «щиру подяку» особисто Ілону Маску і запросив американського бізнесмена відвідати Чечню.

«Ілоне, спасибі! Приїжджай у Грозний, прийму тебе як найдорожчого гостя! Не думаю, що в нашому російському МЗС будуть проти такої поїздки. І, звичайно, чекаємо нових твоїх розробок, які сприятимуть завершенню СВО», – зазначив він. Ані сам Ілон Маск, ані компанія Tesla публічно заяви Кадирова поки що не коментували.

Пішли ва-банк: Росіяни провалили масовану атаку в напрямку Торецька: зазнаіши великих втрат

неділя, 18 серпень 2024, 17:54

Сьогодні, 18 серпня, зранку противник здійснив масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України. "Російські окупанти за підтримки бронегруп...

Просто "кинули": Курським біженцям масово відмовляють в обіцяній Путіним допомозі

неділя, 18 серпень 2024, 17:40

Раніше російська влада обіцяла роздати біженцям разову допомогу в сумі 10 тис. рублів (близько 4600 гривень), передають Патріоти України з посиланням на російський паблік ВЧК-ОГПУ. Однак, як з'ясувалося, отримати гроші можуть тільки ті, хто потрапив у ...