"Обіцяють можливість "змінити світ": Окупанти продовжують вербувати молодь на окупованих територіях України, - ЦНС

Російські окупанти під виглядом навчання патріотизму продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на окупованих територіях України, передають Патріоти України з посиланням на сайт Центру національного спротиву (ЦНС).

Зокрема, ворог створює мережу різноманітних патріотичних організацій. Так, нещодавно в селі Веселе Запорізької області було відкрито нове відділення так званої "Молодої гвардії".

У ЦНС наголосили, що такі структуру позиціонують себе як платформи для самореалізації, розвитку лідерських якостей та патріотичного виховання.

"Молодь залучають до різноманітних пропагандистських акцій та, зрештою, до військової підготовки. Їм обіцяють можливість "змінити світ"", - йдеться у повідомленні.

Проте насправді молодь стає лише інструментом в руках російських загарбників. Самі ж програми спрямовані на набір "гарматного м'яса у подальших війнах Кремля".

У ЦНС закликали повідомляти про кураторів таких проектів та про випадки вербування підлітків до участі в таких таборах. "Кожен злочин має не залишитись без покарання", - резюмували в Центрі національного спротиву.

24 серпня відбувся обмін полоненими. Серед звільнених 115 українців - 82 оборонця Маріуполя

субота, 24 серпень 2024, 19:05

Усі врятовані українці під час 55 обміну полоненими з Росією – це військовослужбовці-строковики – солдати, сержанти та матроси, зокрема і ті, які потрапили у полон ще в перші місяці повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році. Про це повідомив Координац...

"Важливо визнати": Успіх Курської операції "висить на волосині", Захід має почати діяти, - The Telegraph

субота, 24 серпень 2024, 18:15

Українська операція в Курській області РФ приголомшила Москву. Кремль уже готує своє населення до того, що це вторгнення триватиме не один тиждень. Про це пише в колонці для The Telegraph виконавчий директор Товариства Генрі Джексона, трансатлантичного...