"Обіцяли дзеркальні удари! Брехло!": Росіянин обурився бездіяльністю РФ на тлі "бавовни" і занепокоївся долею Путіна (аудіо)

Громадянин Росії зателефонував на гарячу лінію міністерства закордонних справ РФ і зажадав "дзеркальних ударів" по Україні. Він накинувся з критикою на главу МЗС РФ Сергія Лаврова та представницю Марію Захарову, звинувативши російських дипломатів у бездіяльності, передають Патріоти України.

Аудіозапис дзвінка росіянина оприлюднив Telegram-канал "Досье шпиона", який ведеться від імені співробітника однієї зі спецслужб. Чоловік зателефонував до департаменту інформації та друку МЗС РФ із питанням, коли ж Москва оголосить Україну "терористичною державою".

"Ви оголосите Україну терористичною державою, коли вони Путіна вб'ють?" – видав незадоволений громадянин країни-агресорки. На заперечення співробітника відомства, що всі запити приймаються в "письменному вигляді без застосування нецензурної лексики, погроз та образ", він заявив, що російська влада просто боїться українців.

"Ви обіцяли дзеркальні удари за удари дронами на Кремль, можна дізнатися, які удари ви зробили? Брехло! Балакуни пустопорожні! Ви боягузливі мажори, що жеруть російський бюджет", – накинувся росіянин на зовнішньополітичне відомство.

Він заявив, що російські дипломати "не вміють робити свою роботу", тому що вони "мгімошні мажори" ("МГИМО" – Московський державний інститут міжнародних відносин), які "не бачили життя" і "не уявляють, що таке сидіти в окопах".

Він також обурився, що МЗС РФ залишило без відповіді заяву президента США Джо Байдена, коли той назвав Путіна вбивцею. "У нас президента ображають, президента вбивають, а наше МЗС сидить і в носі колупає! Ось тому вас ненавидить вся Росія! Ви навіть дипломатів (США. – Ред.) не вислали після атаки на життя президента РФ! Ви нахлібники, зрозуміло?" – заявив розгніваний росіянин.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!


Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...