Обіцяли "розібратися": У РФ визнали диверсією обвал залізничного моста у Курській області (фото, відео)

Губернатор Курської області Роман Старовойт визнав, що обвалення залізничного мосту в області – результат диверсії. Про це він заявив у своєму відеозверненні у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Інформація підтвердилася. Це була диверсія, тому заведено кримінальну справу, і слідчі органи, фахівці силових відомств будуть розбиратися", - заявив він.

За його інформацією, обвалення моста виявили близько 11:20 1 травня. "Поки на мосту працює слідча група, але фахівці залізниці вже виїхали на місце і готові приступити до відновлювальних робіт. Хоча це гілка для маневрових робіт, важливо її відремонтувати якомога швидше", - написав Старовойт пізніше.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....