Обіцянка - цяцянка, а дурням - радість: Після виборів у Думу в Росії обіцяють визнати "незалежність" ОРДЛО (фото)

Російські партії напередодні виборів до місцевої Думи почали агітацію і обіцяють визнання "незалежності" так званих "ЛДНР" з боку влади РФ. Про це повідомили очевидці, які опублікували кілька фотографій, зроблених на території окупованого Криму. Інформацію про початок рекламної акції напередодні виборів в Думу з обіцянкою визнання "незалежності" розмістили в пабліках Макіївки і Донецька в соціальній мережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

У повідомленні зазначено, що білборди з рекламою визнання ОРДЛО були помічені на автомобільних дорогах на околицях Севастополя. Борди були розміщені партією "Справедлива Росія - За правду", відомий член якої (Захар Прилєпін) брав участь в бойових діях проти української армії в складі бойових підрозділів російських найманців.

"На автошляхах біля Севастополя з'явилися ось такі білборди, на яких партія "Справедлива Росія - За правду" закликає визнати незалежність "ЛДНР", - зазначено в повідомленні. Російські політологи вважають, що зазначена партія має реальні шанси на прохід в російську Думу. Вибори відбудуться 19 вересня цього року.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...