Обіцянка - цяцянка, а дурням - радість: Путін готує російських прикордонників до загибелі на кордоні, що "добре оплачується"

Російський диктатор Володимир Путін встановив виплати 5 млн руб. для сімей загиблих російських прикордонників Про це повідомляють телеграм-канали ОРДЛО, передають Патріоти України.

Сім'ї нібито мають отримувати по 5 млн, якщо прикордонник загинув на кордоні з Україною, включаючи й ділянки, які тимчасово не підконтрольні українській владі.
Проте насправді ці виплати не проводяться. Сім'ї військовослужбовців РФ, убитих під час війни з Україною, отримують на похорон рядового солдата лише $93 долари за нинішнім курсом. Проте раніше Путін пообіцяв сім'ям солдатів, які загинули в Україні, одноразову виплату 7 млн рублів. Це близько $84 тис. Ці гроші ніхто нікому не дає.


Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...