Обіцянка - цяцянка? Венедіктова недоплатила обіцяні гроші за оренду елітної держдачі в Пущі-Водиці

Маєток, в якому мешкала Ірина Венедіктова, не лише належить до найбільш облаштованих приміщень на території, а й має статус державної резиденції.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова не внесла доплату за проживання в державній дачі у комплексі Пуща-Водиця. Раніше глава ОГП обіцяла, що доплатить гроші, якщо службова перевірка підтвердить занижену вартість оренди. Про це йдеться в розслідуванні "Схем", передають Патріоти України.

Зазначимо, раніше журналісти заявляли, що оренда будинків першого класу на території комплексу нібито коштує втричі дорожче, ніж платила генпрокурорка. Вона проживала в будинку площею майже 700 квадратних метрів і нібито платила на 152 тисячі гривень на місяць менше.

В Офісі генпрокурора повідомили, що розрахунки були правильними. Вони пояснили рішення так: "Жодних додаткових доплат за проживання в державній резиденції Венедіктова не здійснювала, оскільки орендна плата була сплачена нею відповідно до розрахунку в договірі про надання в користування держрезиденції".

У комплексі "Пуща-Водиця" Державного управління справами також заявили, що керівниця ОГП оплатила повну суму за проживання в розмірі, "передбаченому договорами користування будинком".

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...