Обіцянку виконав? Президент Індонезії у Москві заявив, що передав Путіну послання від Зеленського

Президент Індонезії Джоко Відодо, який 29 червня був з візитом у Києві, передав очільнику Кремля Володимиру Путіну особисте послання від лідера України Володимира Зеленського. Про що в ньому йдеться – наразі не розголошується. Про це повідомили РосЗМІ із посиланнями на власні джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що Відодо прибув у Москву 30 червня для переговорів із Путіним щодо війни та ризику продовольчої кризи. Зустрічі індонезійського лідера з президентами України та Росії були анонсовані кілька тижнів тому. Цьогорічний очільникG20вирішив особисто поспілкуватися з обома сторонами. Це, на його думку, може посприяти встановленню миру.

Напередодні поїздки у Москву Відодо відвідував Київ. У результаті переговорів із Зеленським було прийнято ряд рішень, зокрема, про введення безвізового режиму між державами та надання допомоги для відновлення населених пунктів Київщини. Нагадаємо, раніше, президент Індонезії запропонував українському колезі передати повідомлення Путіну. Як стало зрозуміло, Зеленський прийняв пропозицію. Але поки невідомо, що саме він сказав Відодо.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...