Обізвала "плакальницею на похоронах": Ясинський розкрив, хто стоїть за сваркою Полякової з Кароль

Продюсер співачки Олі Полякової – Михайло Ясинський – прокоментував скандал своєї підопічної з Тіною Кароль. Тоді Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала свою колегу "плакальницею на похоронах". Ясинський зізнався, що редакторам проєкту було вигідно розповсюдити коментар артистки на широкий загал, передають Патріоти України

Він пояснив, що, створивши скандал, ті, хто працює над шоу, планували залучити маркетинговий складник і таким чином привернути більше уваги до шоу. Чому фраза, яка не мала потрапити в ефір, там з'явилася, Ясинський пояснив в інтерв'ю Муз_Тренд.

"Ситуація з "плакальницею" – це була підстава з боку редакторів цього шоу. Вона (Оля Полякова. – Ред.) це сказала в мікрофон на вухо. Тобто вони зрозуміли, що це буде мати якийсь скандал і приверне увагу до цього шоу", – розкрив Ясинський.

Нагадаймо, у 2021 році під час шоу "Маски" від Олі Полякової, яка була там суддею, прозвучала фраза "плакальниця на похоронах" в бік Тіни Кароль. Глядачі, які дивилися цей випуск, в коментарях до нього у YouTube накинулися на артистку із критикою і зіставили сказані Поляковою слова із тим, що Тіна Кароль у 2013 році поховала свого чоловіка Євгена Огіра. Чоловік помер внаслідок боротьби з онкологією – раком шлунка.

Пізніше Полякова пояснила, що йшлося не про саму особистість, а про її творчість. Ба більше, вона також наголосила, що редактори спеціально не вирізали той момент з ефіру.

"Це стосується лише творчості та пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю, поважаю й ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії, історії. У всіх, кого це зачепило й образило, я щиро прошу вибачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання: ну якщо ви бачите, що щось іде не так і може бути інтерпретовано неправильно, то виріжте, ви ж так багато гарного вирізаєте, що залишається лише те, що журі неадекватне", – сказала тоді Полякова.

Усім світить вісім років та конфіскація майна: Відразу в трьох областях затримали підпалювачів військових автівок і обʼєктів Укрзалізниці (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 14:45

В Одеській, Дніпропетровській та Черкаській областях затримали сімох фігурантів, які за вказівкою росіян підпалювали військові авто та обʼєкти Укрзалізниці. Про це повідомляє Служба безпеки України, передають Патріоти України. Зазначено, що для підпалі...

Обізвала "плакальницею на похоронах": Ясинський розкрив, хто стоїть за сваркою Полякової з Кароль

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:56

Продюсер співачки Олі Полякової – Михайло Ясинський – прокоментував скандал своєї підопічної з Тіною Кароль. Тоді Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала свою колегу "плакальницею на похоронах". Ясинський зізнався, що редакторам проєкту було вигідно розпо...