Обізвав Байдена "хворим сутенером" та пригрозив суддям МКС: Медведєв знову влаштував істерику через ордер на арешт Путіна

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв знову згадав про ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна з боку Міжнародного кримінального суду в Гаазі і заявив, що Росія нібито ніколи не стане учасником МКС в Гаазі. Про це поплічник кремлівського диктатора написав у Telegram, передають Патріоти України.

"Судді убогого МКС продовжують виправдовувати своє нездійсненне і тому небезпечне для миру на планеті рішення про видавання ордера на арешт президента Росії", - заявив Медведєв.

У своїй писанині Медведєв послався на Віденську конвенцію 1969 року, підкресливши, що в контексті "обов'язків" третіх держав, необхідна ясна й явно виражена згоду цих країн їх виконувати. Також він заявив, що бажає міжнародному судовому органу "якнайшвидшої смерті".

"Наша країна не має ніякого відношення до Римського статуту МКС і не зобов'язана з ним співпрацювати. Його рішення для нас незначні до тих пір, поки ми добровільно не станемо учасником цієї організації. А цього не станеться ніколи. Ми зневажаємо МКС і бажаємо йому якнайшвидшої і болісної смерті від недієздатності і безсилля", - йдеться у дописі.

Заступник голови Ради Безпеки РФ назвав МКС "будинком терпимості", де процесами таємно керує лідер США Джо Байден. Він дорікнув Вашингтону тим, що він "продав" відомству дані про дії РФ в Україні.

"Саме він хворий сутенер, який, формально не беручи участі в бордельних розбірках МКС, таємно керує будинком правової терпимості. Наплювавши на думку Пентагону, він наказав своїй адміністрації передати до МКС відомості про "дії Росії" на Україні. Нам-то в принципі це до лампочки. А ось Міноборони США попереджало старого, що його дії можуть відкрити дорогу для кримінального переслідування американських військових", - заявив чиновник.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...