Обізвав ведучого: З форуму Big Money вигнали політика Балашова (відео)

Політик у соцмережі подякував бізнесменові Євгену Черняку за запрошення на захід і повідомив, що зустрівся з ним після "чудової" дискусії, на якій "йому просто не дали говорити".
Геннадій Балашов. Фото: Сегодня.

Лідер політичної партії “5.10” Геннадій Балашов на форумі Big Money в Києві обізвав ведучого дурнем. Відео інциденту опублікував користувач alexander_builder в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Балашов розповідав про свій бізнес, коли його перебив ведучий, щоб вставити свій коментар. Політику це не сподобалося і він обізвав ведучого дурнем, після чого деякий час із ним сперечався і заявив, що публіка його підтримає, чекаючи схвалення від відвідувачів.

Ведучий сказав, що цього не буде і що Балашов усім заважає, після чого нецензурно “попросив” його піти зі сцени. Після того, як модератор кілька разів проскандував “Іди”, відвідувачі приєдналися до його вигуків і Балашову довелося піти.

Після інциденту ведучий попросив у публіки вибачення "за цей цирк" і висловив упевненість у тому, що вчинив досить лояльно. Він додав, що там, де виріс він, на подібне слово могли відреагувати по-іншому.

Неприємну ситуацію Балашов прокоментував на своїй сторінці в Facebook. Він заявив, що “це був шедевр” і йому цікаво побачити відео того, що сталося. Політик подякував бізнесменові Євгену Черняку за запрошення на захід і повідомив, що зустрівся з ним після “чудової” дискусії, на якій “йому просто не дали говорити”.

“Модератор Конотопський під час панельної дискусії показав новий рівень”, – написав Балашов.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...