"Обличчя негідника і є обличчям зла": Зірка "Гаррі Поттера" запустив рекламу, де показує Путіна монстром (відео)

Британський актор Том Фелтон, відомий за роллю Драко Малфоя в серії фільмів про чарівника "Гаррі Поттера", активно підтримує Україну, інформують Патріоти України.

Знаменитість захоплюється героїзмом українців, які відважно захищають країну від російських окупантів. Водночас, Том Фелтон говорить, що навіть у такі тяжкі часи, в Україні не забувають про порятунок чотирилапих, які також страждають від війни, яку вороже розв’язалася Росія.

Тож актор записав спеціальне відеозвернення до українців. "Це спеціальне послання до хоробрих людей України, яка не перестає надихати. Навіть у найтемніші часи для українців, їхні серця достатньо відкриті, щоб намагатися врятувати навіть тварин. Тож від Тома Фелтона усім хоробрим українцям, які зараз намагаються допомогти та зробити стільки хорошої роботи, скільки вони можуть у цей жахливий період, - надсилаю свою любов", - сказав Том Фелтон.

Окрім того, знаменитість закликає усіх небайдужих допомогти організації UAnimals, яка займається порятунком тварин.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...