"Обличчя російського дипломата": У Вашингтоні працівник посольства РФ розтоптав соняшники, які принесли діти (фото)

У Вашингтоні співробітник посольства Росії у Сполучених Штатах Америки розтоптав соняшники, які до будівлі принесли діти. Про це розповіла посол України у Вашингтоні Оксана Маркарова на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Вона опублікувала відповідну фотографію, на якій чоловік замахується ногою на квіти. "Вашингтон, наші дні. Якісь співробітник російського посольства зупиняється перед тим як заїхати і топче соняшники, які принесли двоє маленьких дівчат", - написала посол.

За словами Маркарової, також невідомі вирвали з корінням соняшники, які висадили навпроти посольства Росії у квітні. "Ворогів дуже дратує кожен символ, що нагадує світові про нашу боротьбу, гідність і звитягу, а також про нескінченне зло, що росіяни заподіюють нашому народові щодня. Дипломати країни-агресора поводять себе так само підло і ницо як і всі загарбники, вихваляючись негідними вчинками, виправдовуючи вбивць та розраховуючи на безкарність", - підкреслила вона.


"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...