Обличчя "русского мира": На окупованих територіях "герої" СВО нападають на людей у поліклініках, - ЦНС

Жителі тимчасово окупованих територій України часто зазнають фізичного насилля від рук "героїв" СВО у поліклініках, адже в таких установах загарбники користуються пріоритетом в обслуговуванні, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

Так, в одній із поліклінік Донецька "герой" зчинив бійку у черзі до дитячого лікаря. Одному з хлопчиків довелося застосувати перцевий балончик, щоб захиститися від агресивного окупанта.

Також у ЦНС додали, що через брак медиків на окупованих територіях, адміністрація продовжує привозити медичні бригади з усіх регіонів Росії. Здебільшого це студенти та інтерни, які не знайшли застосування своїм знанням вдома.

Зупинитися біля Одеси – не мати нічого": Командувач ВМС Неїжпапа озвучив, які кораблі треба флоту

неділя, 7 липень 2024, 0:58

Українській державі треба бути в усій акваторії Чорного моря, а для цього потрібні підводні човни як пілотовані, так і безпілотні. . Командувач Військово-морських сил України віцеадмірал Олексій Неїжпапа заявив про необхідність мати у строю підводні ч...

Хтось явно бреше: Безугла підтвердила заяву росіян, про знищення двох систем Patriot і "рознесла" Повітряні сили ЗСУ

неділя, 7 липень 2024, 0:00

Безугла підтвердила, що Україна втратила два Patriot внаслідок ударів РФ і розповіла, як це сталося . Нардепка Мар'яна Безугла знов накинулася з критикою на військових – цього разу дісталося Командуванню Повітряних сил і українській ППО. Про це депута...