Обмеження є, але: Малюська спростував фейки про перелік адмінпослуг, які неможливі без військового квитка

Міністр юстиції Денис Малюська закликав не вірити фейкам, які поширюють Telegram-канали щодо переліку адмін та держпослуг, які нібито буде неможливо отримати без військово-облікового документа. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"У телеграм-каналах з посиланням на мене розганяють фейк із переліком конкретних послуг, які нібито будуть неможливі без військово-облікового документа (включно з послугами нотаріусів або ДРАЦС-ів). Це класичний фейк і ІПСО. Дійсно окремі послуги уже обмежені, а окремі будуть обмежуватись, але точно не за списками, опублікованими і придуманими тг-каналами. Не ведіться і слідкуйте за нормативно-правовими актами", - зазначив міністр.

Малюська, зокрема спростував те, що без військового квитка нібито не надаватиметься міжнародна правова допомога. Проте про перелік держпослуг, які вже неможливі або будуть обмежуватись без наявності військово-облікового документа, Денис Малюська не розповів.

Ніжне обличчя "Шторм-Z": Росія кинула на штурм українських позицій жінок-зечок

неділя, 30 червень 2024, 18:50

На фронті з'явилися російські підрозділи "Шторм-Z", що складаються із ув'язнених жінок. Одразу кілька джерел підтвердили цю інформацію, попереджаючи українських військових про серйозну небезпеку. . Один із українських бійців повідомив, що росіянки-в'я...

Bayraktar став неефективним в умовах війни в Україні: Експерти пояснили, у чому причина

неділя, 30 червень 2024, 17:55

Військово-політичні оглядачі Олександр Коваленко та Олексій Гетьман пояснили, чому так сталося і як його тепер використовувати. На думку Коваленка, зменшення ефективного застосування цього безпілотника і як наслідок втрата актуальності Bayraktar поясню...