"Обмежено пересування і вільний доступ до комунікацій": Посол у Туреччині розказав про стан командирів з "Азовсталі"

Посол України в Туреччині Василь Боднар розповів, що звільнені з російського полону командири "Азовсталі" наразі перебувають у комфортних умовах та очікують на прибуття своїх родин на Новий Рік. Про це пише "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Український посол розповів, що командири забезпечені медикаментами, харчуванням і спортивними тренажерами. Загалом їхній стан покращується.

"Що, звичайно, обмежено – це пересування і вільний доступ до комунікацій із зовнішнім світом. Це насамперед пов'язано із питаннями безпеки, оскільки є інформація про загрозу їх фізичного знищення", - сказав посол України в Туреччині. Василь Бондар додав, що він сподівається, що командири "Азовсталі" можуть вийти у публічний простір, щоб продемонструвати, як вони виглядають після полону.

Великий промах: Фортифікацію треба будувати так, як росіяни побудували "лінію Суровікіна", - експерт

понеділок, 20 травень 2024, 18:42

Якби Україна побудувала лінію оборони так, як це зробили російські окупанти, "це було б дуже непогано". Про це "Еспресо" сказав ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман. У цьому контексті він нагадав так звану "...

Квитки в пекло: Прикордонники показали, як вночі знищують росіян на Сіверському напрямку (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 18:30

Сили оборони України на Сіверському напрямку в нічний час доби знищили групу росіян. Цей процес вдалося зафіксувати на відео. . Зазначається, що це результат роботи прикордонників із бригади "Помста". "Добірка точних нічних скидів по окупантах", - пов...