Обмін "азовців" на Медведчука: Соловйов несподівано зганьбився через власні заяви (відео)

Російський телепропагандист Володимир Соловйов, який раніше гарантував, що обмін українського політика Віктора Медведчука на полонених українських військових неможливий, сьогодні уже заявляє, що це нібито всього лише «фрагментарний» обмін. Про це Соловйов сказав у своєму ранковому ефірі, передають Патріоти України.

Пропагандист коментує подію з дещо засмученим виглядом. Соловйов заявляє, що розмови про ядерну війну вночі були перекриті «дивною інформацією» про обмін полоненими.

«Україна зробила з цього гігантський інформаційний кейс. Зараз там усі хіхікають, ставлять те, що я сказав пану Слуцькому (ідеться про коментар Соловйова інформації про можливий обмін Медведчука на українських захисників, яка з’явилася ще у травні – ред.). Чи можу я сказати, що я радий усій цій ситуації? Можна я не буду так говорити на цю тему? Тому що моє ставлення до всього, що відбувається очевидне. Тому давайте з приводу цього обміну, який абсолютно фрагментарний, тобто у масштабах того, що реально відбувається…», – зітхаючи, сказав пропагандист.

Соловйов все ж визнав позитив цієї події, зазначивши, що за підсумками обміну були звільнені російські «герої».

Водночас користувачі соцмереж нагадують Соловйову, як наприкінці травня цього року він бурхливо відреагував на появу першої інформації про можливість обміну полонених українських захисників на Віктора Медведчука. Його позиція всього чотири місяці тому була протилежною до того, що він говорить сьогодні.

«Те, що ви говорите, просто неможливо! Просто неможливо! При жодних обставинах ! Слуцький пообіцяв, що у Москві розглянуть можливість обміну Медведчука на «азовців». Якого, в дідька, Медведчука? … Я взагалі не уявляю собі, щоб зараз були хоч якісь обміни цих «азовців», – говорив раніше пропагандист.

Нагадаємо, напередодні з російського полону вдалося повернути додому 215 українських захисників, зокрема п'ятьох командирів полку «Азов» та десятьох іноземних військових. У рамках цього обміну Київ передав Москві 55 окупантів та Віктора Медведчука.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...