"Обмін може тривати роками": Дружина бійця "Азова" висловилася щодо повернення військових із полону

Наталія Зарицька, дружина бійця полку "Азов", розповіла про те, які вона бачить перспективи звільнення військових із російського полону. Про це повідомляється в інтерв'ю для "НВ", передають Патріоти України

За словами Зарицької, за звільнення військових відповідає ГУР та СБУ, а також Міжнародний комітет Червоного Хреста разом із Національним інформаційним бюро. Про те, що чоловік перебуває в полоні, їй підтвердили в бюро, плюс сам військовий про це говорив.

На питання, які перспективи вона бачить у звільненні бійців, Наталя відповіла, що найреальніший спосіб — обмін на полонених росіян. Ворог так просто не віддасть бійців ЗСУ, але на це можуть вплинути міжнародне співтовариство та санкції.

Через медійність полку "Азов" Зарицька не заперечує, що військових звільнятимуть роками. З іншого боку, медійність є гарантом їхнього життя.

"Але з іншого боку, чим більше вони страждатимуть у полоні — тим більше врізатиметеся на тисячоліття їхній подвиг. Не думаю, що Росія в цьому зацікавлена. Першочергове завдання зараз зрозуміти, де вони, тому відбувається низка відкритих і закритих зустрічей, звернення до міжнародних спільнот", — додала дружина військового.

Також вона зазначає, що в Україні активувались шахраї, які пропонують за гроші повернути бійця з полону. Пропонують такі послуги за 200 тисяч гривень.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...