В Україні анонсували новий масштабний обмін полоненими з бойовиками "ЛДНР" і Росією, названо терміни (відео)

Обмін полоненими за формулою "всіх на всіх" між Україною та терористами "Л/ДНР" може відбутися вже в передвеликодній тиждень, з 13 до 19 квітня. Про це в коментарі телеканалу "Україна 24" заявила українська уповноважена з прав людини Людмила Денісова, підкресливши, що Київ намагається повернути додому як тих українців, які перебувають у катівнях бойовиків на Донбасі, так і тих, хто незаконно ув'язнений у Росії, передають Патріоти України.

"Мені відомо, що існують домовленості, що буде ще один етап звільнення всіх на всіх. Процес дуже важкий, логістика переговорів складна", – зазначила Денісова. "Люди, які будуть звільнені, я сподіваюся, наступного тижня (ці терміни омбудсменка озвучила 12 квітня. – Ред.), будуть поміщені на обсервацію", – додала вона.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали:

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мапа)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...