Обміняють на полонених росіян? Пропагандистка Кремля зізналася, що під час втечі з Херсона окупанти вкрали єнота

Російська пропагандистка Анна Долгарьова повідомила єдину "гарну новину" після втечі окупантів з Херсону. У Telegram Долгарьова повідомила, що її "товариш", "відступаючи" з Херсона з окупаційними військами, вкрав із зоопарку єнота, передають Патріоти України.

"У мене дуже просили хороших новин по Херсону. Але єдина хороша новина у тому, що мій товариш встиг вкрасти єнота з Херсонського зоопарку", – написала пропагандистка.

Ця новина швидко розлетілася по соцмережах, викликавши шквал жартів та мемів. Користувачі припустили, що росіянам знадобилася тварина, щоб прати шкарпетки, як у мультфільмі про Крихітку-єнота, або призначити її "головою уряду Херсонської області у вигнанні". Також у мережі вже виникло припущення, що тварину обміняють на полонених росіян.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....