Обмовка по Фрейду: Представник РФ в ООН заявив, що в Бучі не було трупів мирних до появи російських солдатів (відео)

Російські дипломати інколи можуть говорити правду про звірства своїх загарбників. Правда, це стається випадково. Такий випадок стався з постійним представником Росії при ООН Василем Небензею, інформують Патріоти України.

Він вирішив скликати пресконференцію, щоб перекласти провину за геноцид українців в Бучі на самих українців. І використати решту тез з російських методичок про "провокації" та "вы все врете".

Правда коли дійшла мова про тіла розстріляних українців, які просто валялися на вулицях Бучі, Недензя випадково сказав не те, що до цього говорила російська пропаганда. "Коли ви уважно подивитися на те, що ви бачите в Бучі, на трупи, які лежать на вулицях, яких не було до того туди увійшли російські війська", – заявив Небензя. Та зрозумівши, що він сказав не згідно з кремлівською методичкою, швидко "виправив" себе.

Відео з виступу Небензі

Варто додати, що ще за декілька годин до того, як Небензя вчергове повторив російську пропаганду, The New York Times опублікувало супутникові знімки з Бучі. Кадри доводять, що мирних людей вбивали під час окупації Росією українського міста.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...