Обмовка по Фрейду: Ведуча "1+1" назвала новим президентом не Зеленського, а його радника (відео)

Дмитра Разумкова настільки часто бачать замість Володимира Зеленського, що вже виникають стійкі асоціації, хто може бути головнішим.

Разумкова назвали "президентом" замість Зеленського. Ілюстрація: Факти.

Ведуча програми «Право на владу» на 1 + 1 Наталя Мосейчук в ефірі назвала президентом України не Володимира Зеленського, який рідко з'являється на публіці і лише час від часу публікує відеоролики в соціальних мережах, а його політичного радника Дмитра Разумкова, передають Патріоти України.

Це сталося в той момент, коли присутні в студії обговорювали питання, пов'язані з інавгурацією обраного глави держави, яка призначена на понеділок, 20 травня. «Інавгурація Разумкова відбудеться 20.05.2019», - йдеться в коментарі до уривку програми, який в Twitter виклав «Миротворець».

На повному запису програми цей момент — на 2:11:00:

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...