Обнадійливо і для України: У жовтні США прискорили поповнення запасів зброї

Сполучені Штати прискорять процес придбання зброї для поповнення запасів армії, спустошених постачанням зброї до України. Про це у понеділок, 21 листопада, повідомляє Reuters.

Як заявив агентству чиновник, який відповідає за закупівлю зброї для потреб американської армії Дуг Буш, прискорення роботи з укладання контрактів залежить від "одночасного виконання процесів, які раніше виконувались послідовно, і ґрунтується на уроках, вилучених із пандемії коронавірусу". Повідомляється, що влада США уклала контракти з виробниками зброї на суму близько 1 мільярда доларів з другої половини жовтня, в основному на боєприпаси та ракети, що свідчить про "прискорення темпів прийняття рішень щодо контрактів".

США уклали контракт на 477 млн доларів із компанією Lockheed Martin. За словами Буша, цей темп скорочення перевищує внутрішні контрольні показники швидкості видатків Пентагону на 15%. Зазначимо, США поставили Україні понад 88 тис. тонн озброєнь та військової техніки на загальну суму $21,5 млрд із кінця лютого цього року.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...