Обнадійливий тренд: Кількість добровольців у ЗСУ зросла у кілька разів, - Генштаб

Протягом останніх місяців кількість добровольців, які бажають стати до лав Збройних Сил України, зросла у три з половиною рази. Про це у п'ятницю, повідомив начальник Головного управління персоналу Генштабу ЗСУ, полковник Роман Горбач під час брифінгу, зазначають Патріоти України.

"За останні два місяці показники залучення громадян до ЗСУ на добровільній основі зросли у 3,5 раза, порівнюючи з періодом з кінця 2022 року до весни 2024 року", - сказав Горбач.

Він зазначив, що наразі працюють два рекрутингові центри ЗСУ: Військово-морських сил та Сил спеціальних операцій. Також формуються центри рекрутингу Десантно-штурмових та Сухопутних військ.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...