"Обнимаю. До встречи": На плівках Деркача з'явився діалог нібито Порошенка і Путіна (аудіо)

На записі людина із голосом, схожим на голос Порошенка, провела чемну розмову з людиною із голосом, схожим на голос Путіна.

Нардеп Андрій Деркач оприлюднив чергову порцію компромату щодо п'ятого президента Петра Порошенка. На оприлюднених записах нібито екс-гарант в розмові з Путіним говорив "Тисну руку" і "Обіймаю", передають Патріоти України.

Записи продемонстрували в четвер, 9 липня, в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" в ході онлайн-конференції на тему "Нові факти міжнародної корупції, а також зовнішнього управління Україною", в якій взяли участь народний депутат України Андрій Деркач і старший групи прокурорів ГПУ з розслідування економічних злочинів режиму Януковича в 2016-2019 роках Костянтин Кулик.

Під час конференції учасники повідомили, що в 2015 році український президент проводив телефонні переговори, імовірно, з російським колегою. На записах людина із голосом, схожим на голос Порошенка, провела чемну розмову з людиною із голосом, схожим на голос Путіна.

"Я думаю, що це буде в інтересах обох сторін. Тим більше, скажу вам відверто, що у наших західних партнерів проект миротворців особливого ентузіазму не викликає. Вони вважають, що це російська пастка для мене", - сказав Порошенко.

"Так, ви мені говорили. Ну нехай Лавров з Клімкіним це обговорюють", - Путін.

"Чи дасте йому, якщо можна відповідну вказівку", - Порошенко.

"Він знає, я вже дав", - Путін.

"Він тоді, коли приїхав до Берліна (зі сміхом) - це було гранично неконструктивно. Вони до миротворців навіть не дійшли, відверто кажучи", - Путін.

"Ну, добре тоді. І остання позиція, я теж готовий подивитися і подумати з якихось перспектив економічних, тому що там ситуація справді дуже хр*ова", - Порошенко.

"Я не зрозумів, за якими такими?", - Путін.

"За економічними, тому що там ситуація справді дуже важка. І вона переходить в необоротні речі. Тому я думаю, що і економіку теж можна буде подивитися під час і робочої групи, і під час зустрічі з Івановим. І остання позиція. Зазвичай, це просто рекомендація. Для того, щоб ефективніше готувалися Мінські тристоронні контактні групи, то наші колеги, мається на увазі Хайді, Кучма з Демченком і представники Росії збиралися і планували порядок денний, планували проекти рішень, пропозицій та іншого. Я вважаю, було б доцільним, якщо буде ... ваша ласка (переходить на українську - ред.). Якщо буде бажання, то приїде цей представник в Київ, вони б у Хайді зустрілися в місії ОБСЄ і поки вони ... ", - Порошенко.

"Наш представник?", - Путін.

"Так, так", - Порошенко.

"Чому б і ні? Я скажу зараз про це Лаврову. Я не розумію, чому він відмовляється", - Путін.

"Ні, ні ... наші його не знають, поки просто не встановлено ніяких діалогів. Тому нехай приїдуть, познайомляться, пропрацюють сценарій Мінська. Тому що я вважаю, що з Мінська ми з порожніми руками виходити не повинні. Бажано, щоб там вже були конкретні позиції, які приведуть до результату", - Порошенко.

"Звичайно, добре", - сказав Путін.

"Ще раз дякую вам. Вітаю з наступаючим Міжнародним днем солідарності трудящих, в Росії змінили цю назву чи ні? Стару залишили?", - Порошенко.

"Так хр*н його знає", - Путін зі сміхом.

"Ясно. Ми з вами люди трудящі, тому може і до солідарності прийдемо", - Порошенко зі сміхом.

"Завтра буду вручати. Ми відновили медалі "Героїв праці", - Путін.

"Цікаво. Я завтра буду вручати ветеранам за "70-річчя Перемоги", - Порошенко.

"Як у вас всередині? Чи справляєтеся з усім?", - Путін.

"Справляюся. Чим далі - тим легше. Вибудовується якась вертикаль, тому що коли я прийшов, то її не було, було складно. Але вибудовувати це все не просто. Але довгої черги на посаду президента не спостерігається", - Порошенко.

"Ну, дарма ви так думаєте. Це красива країна", - Путін.

"Принаймні я пишаюся, що у мене рейтинг довіри і підтримки не падає", - Порошенко.

"Слава Богу. Це дуже важливо, щоб люди довіряли. Найголовніше, ключове", - Путін.

"Добре, Володимир Володимирович. Тисну руку! Спасибі велике!", - Порошенко.

"Обіймаю. До побачення, давайте", - Путін.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...