Обом вже за 70: У Росії літнє подружжя намагалося спалити військкомат

Двоє російських пенсіонерів намагалися спалити військкомат у Подільську. Літніх людей затримали патрульні. Масштабної пожежі вдалося уникнути, однак, згоріло одне з вікон. Про це повідомили росЗМІ, передають Патріоти України.

Літнє подружжя намагалося спалити військкомат

Цікаво, що спочатку російські ЗМІ повідомляли про двох жінок, які намагалися спалити військкомат на проспекті Леніна. Втім, уже незабаром уточнили, що нібито це було літнє подружжя. Зокрема 70-річний чоловік та його дружина, якій, до речі, вже 76.

Достеменно невідомо, чому пенсіонери вирішили підпалити будівлю. Ворожі ЗМІ припускають, начебто літні люди діяли за завданням "телефонних шахраїв".

Втім, є ще одна версія, про яку кремлівські пропагандисти точно не напишуть. Можливо, росіянина хотіли відправити вмирати на війну проти України. До речі, випадки мобілізації літніх людей у державі-агресорці вже були.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...