Обов'язкове носіння медичних масок: Якими будуть перші укази Байдена

Обраний президент Джо Байден в перший день свого перебування на посаді планує підписати понад 10 указів. Байден поверне США до Паризької кліматичної угоди - глобального пакту про скорочення викидів вуглецю, з якого США вийшли за Трампа, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Також Байден скасує заборону на поїздки в країни з переважно мусульманською більшістю. Крім того, новий президент зробить носіння масок для обличчя обов'язковим на території федеральної власності і під час поїздок між штатами.

Він також підпише накази про припинення виселень і виплат за студентськими позиками під час пандемії коронавірусу. Крім виконавчих указів в перші дні його перебування на посаді Байден планує направити в Конгрес масштабний імміграційний план. Він запропонує шлях до громадянства для мільйонів іммігрантів без документів, які в даний час знаходяться в Сполучених Штатах.

Також Байден оголосив про свій перший законодавчий пріоритет - пакет допомоги під час пандемії на 1,9 трильйона доларів, який включає прямі виплати американцям. За словами Байдена це буде перше питання, як Конгрес розгляне після його інавгурації 20 січня.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...