"Обов'язкові обшуки, анкети і пропуски": Головні "принади" відпочинку на єдиному курорті "ДНР"

Командування окупантів вирішило максимально «посприяти» відпочивальникам, які вирішили поїхати у Сєдове.

Опинитись у Сєдовому тепер не дуже просто. Ілюстрація: соцмережі.

В окупованому курорті Сєдове Донецької області працюють блокпости, на яких бойовики проводять обов'язкові обшуки «відпочивальників». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє координатор групи «інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

«Напередодні «курортного сезону» в єдиному «курортному» населеному пункті «ЛДНР» - н. п. Сєдове Новоазовського р-ну - командування окупантів вирішило максимально «посприяти» відпочивальникам. Зокрема, окупанти організували при в'їзді в «Новоазовську особливу зону» блокпости, на яких проводяться обов'язкові обшуки автотранспорту та громадян», – пише Тимчук.

Зазначається, що громадяни, які проживають на непідконтрольній території Донецької і Луганської областей, і бажаючі проїхати в Седово, при в'їзді повинні мати з собою документи, що засвідчують особу і заповнити якісь анкети. «З 3 травня ц. р. окупаційна адміністрація «ДНР» Новоазовського району почала оформляти місцевим жителям спеціальні «пропуски» для пересування по окупованій частині району, для отримання яких необхідно надати оригінали паспорта та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також повідомити номер мобільного телефону. Даний процес організований «МДБ ДНР» для запобігання проникнення в тактичні тили 1-го АК «ДНР» «українських диверсантів» під виглядом відпочивальників, охочих відвідати єдиний у «ЛДНР» курорт», – йдеться в повідомленні.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...