Обрання президентом Зеленського обернеться соромом, який нам вилізе боком, - Роман Безсмертний

У президентському кабінеті за кіноафішею не сховаєшся і міжнародні переговори на жартах не побудуєш.
Роман Безсмертний. Фото: соцмережі.

Допустити обрання президентом Володимира Зеленського – це принизити націю. Такий вибір обернеться соромом, який нам вилізе боком. Найрозумніший крок: аби він знявся з перегонів, заявив Роман Бессмертний в інтерв’ю, передають Патріоти України.

«Необхідно розуміти, що робитиме президент, і який буде результат. У випадку із Зеленським передбачити неможливо, це «кіт в мішку». Я знаю актора Зеленського, але не знаю такого політика. Він за всю кампанію не був на жодній дискусії. Це робиться свідомо, аби не втрачати рейтинг. Ця гра в політичні хованки — своєрідний обман виборця. Людям відомий образ Голобородька зі «Слуги народу», а не кандидата-політика Зеленського. У президентському кабінеті за кіноафішею не сховаєшся і міжнародні переговори на жартах не побудуєш.

З президентом Рейганом порівнювати некоректно. Він не стрибнув у президентське крісло з Голлівуду, а був губернатором, пройшов випробовування партійною і громадською роботою. Президентські вибори виграв із третьої спроби. До того ж у США сильна державна система, в якій президентом може бути хто завгодно. А українська політична система – це відсутність системи, хаос. А тепер уявіть, якщо хаос буде йти з першого кабінету держави. Це біда», — сказав він.

Джерело: Gazeta.ua

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...