Обрання Трампа може бути прелюдією до прямого зіткнення Заходу з Росією - несподіваний прогноз Портникова

Журналіст Віталій Портников в ефірі телеканалу “Еспресо” описав сценарій того, що може відбуватися після можливого обрання Дональда Трампа на пост президента США, передають Патріоти України.

"Виявиться, що ніяких домовленостей на компромісних умовах з Путіним Трамп не зможе досягти. Путін чітко заявить його [Трампа] радникам, що він хоче всю Україну і негайно, а ще - отримати вибачення перед ним. Трамп звісно збіситься, як це завжди з ним буває, й почне допомагати Україні та спробує дестабілізувати ситуацію в регіонах, які важливі для РФ”, - припустив політичний оглядач.

За його словами, така ситуація може призвести до розширення російсько-української війни, оскільки Трамп, після того, як його розчарує Путін, може дати дозвіл на обстріл території РФ.

"Я вважаю, що обрання Трампа може бути прелюдією до прямого зіткнення Заходу з Росією з абсолютно непередбачуваними наслідками. Ми в принципі повинні розуміти, що обрання Трампа стане початком великої війни. Оскільки Трамп на відміну від Байдена не буде розраховувати наслідки від своїх дій. Він спочатку бʼє, а потім думає", - додав Портников.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...