Обраний майже одностайно: Колишній нардеп-регіонал став мером Бєлгорода

Колишній депутат від проросійської Партії регіонів Валентин Демидов став мером російського міста Бєлгород, передають Патріоти України.

Раніше він працював у міській раді українського Армянська в Криму. Як пише російське видання Бел.ru, Демидова обрали мером 33 з 36 депутатів міської ради Бєлгорода. Екс-регіонал почав працювати в російському місті з лютого 2022 року.

Демидов пішов у політику у 2002 році. Тоді він став депутатом міськради українського Армянська. Після цього він вступив у "Партію регіонів", а у 2007 році обійняв посаду міського голови Армянська.

Після Армянська він став заступником губернатора у Бєлгороді, потім перейшов на роботу до міської адміністрації. У мерії російського міста він був радником, а потім став виконувачем обов'язків голови адміністрації.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.