​Обраний президент США Джо Байден представив нових членів своєї адміністрації

Обраний президент США Джо Байден висунув кілька кандидатур на міністерські посади. Про це повідомляє телеканал CNN, зазначають Патріоти України.

Серед представлених кандидатів – міністр сільського господарства Том Вілсак, який займав цю посаду при президенті Бараку Обамі. Денис МакДона, який при Обамі був главою апарату Білого дому, тепер стане міністром у справах ветеранів.

Серед порівняно нових осіб в команді Байдена – Марсія Фадж, конгресвумен, яка очолить міністерство житлового будівництва і міського розвитку.

Кетрін Тай стане першою американкою азійського походження на місце Торгового представника США.

Сьюзан Райс, колишній радник з національної безпеки Обами та колишній постпред США при ООН. Тепер вона стане президентським радником з внутрішньої політики.

«Вона буде вести і координувати мою внутрішню політику. Це велика і критично важлива робота», – сказав Байден, представляючи Райс.

Зазначається, що місце генпрокурора поки залишається вакантним.

Раніше Байден представив кандидата на пост глави Пентагону. У разі затвердження кандидатури Остіна він стане першим темношкірим чоловіком на посаді глави Пентагону.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...