Обраниця молодша на 20 років! Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус одружився

Речник Міністерства оборони Німеччини підтвердив газеті Bild, що федеральний міністр оборони Борис Пісторіус, який активно підтримує Україну у війни проти Росії, днями одружився. Згідно з повідомленням, він зв'язав себе узами шлюбу на тижні між Різдвом і Новим роком. Його дружина - Юлія Швангольц, передають Патріоти України.

Швангольц, відповідаючи на запитання t-online, підтвердила, що вони були у стосунках минулого року. «Так, ми пара», — сказала тоді вона.

Борис Пісторіус з дружиною Юлією Швангольц

Це зробило їхні стосунки офіційними і поклало край чуткам. Адже про Пісторіуса та його особисте життя вже ходили плітки, пов'язані з його призначенням на посаду міністра оборони на початку 2023 року.

Пісторіус і Швангольц зустрічаються вже понад рік, все частіше з'являючись разом на заходах минулого літа — наприклад, на фестивалі «Нібелунгів» у Вормсі. Як і Пісторіус, Швангольц, яка на 20 років молодша, також є членом СДПН. Вона політолог і науковим консультант в університеті Дуйсбург-Ессена.

Юлія Швангольц — друга жінка, яку Пісторіус знайшов у власній партії. У 2016 році він закохався в Доріс Шредер-Кьопф, колишню дружину колишнього канцлера Герхарда Шредера. Їхні стосунки розпалися у 2022 році, але пара розійшлася в хороших відносинах, а Доріс Шредер-Кьопф і сьогодні захоплюється своїм колишнім партнером.

У 2015 році він зазнав важкого удару. Борис Пісторіус втратив свою першу дружину Сабіну, яка померла від раку. Їй було лише 54 роки. Він має двох доньок. Обидві — від стосунків з першою дружиною. Зараз Пісторіус одружився вдруге і таким чином знайшов своє особисте щастя на додаток до політичного злету — від державного політика в Нижній Саксонії до міністра оборони Німеччини.

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...