Ображені україножери: Росія формує список "недружніх країн", до нього внесено США, ну і нас, звісно...

Росія почала формувати список "недружніх країн",яким буде заборонено наймати громадян РФ для роботи в посольствах. На цю мить в нього вже внесено США. Про це заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Вона нагадала, що напередодні президент РФ Володимир Путін підписав указ, яким вводяться обмеження щодо посольств "недружніх країн". Документ, зокрема, забороняє таким країнам набирати серед громадян РФ співробітників для своїх дипломатичних і консульських місій.

"А хто ж ці самі недружні держави? Список зараз формується ", - додала Захарова, уточнивши, що в ньому фігурують США.

Нагадаємо, в п'ятницю, 23 квітня, Путін підписав указ "про заходи впливу на недружні дії Сполучених Штатів та інших іноземних держав". Зокрема, документом вводяться санкції щодо дипломатичних представництв "недружніх країн".

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...