Ображений Попов порівняв себе із Трампом: Керівництво Twitter заблокувало чоловіка Скабєєвої

Телеведучий Євген Попов повідомив, що його сторінка в соцмережі Twitter була заблокована, передають Патріоти України.

Російський телеведучий і за сумісництвом - чоловік журналістки Ольги Скабєєвої заявив, що причиною блокування аккаунта керівництво соцмережі назвало публікацію даних громадської приймальні - адреси і телефону.

Справа в тому, що раніше Попов висунув свою кандидатуру на вибори депутатів до Російської Держдуми по одному з виборчих округів Москви. Він повідомив, що після публікації даних керівництво Twitter заблокувало його аккаунт. При цьому Попов гордовито порівняв себе з колишнім президентом США Дональдом Трампом. «Теж мені - російського Трампа знайшли. Так і напишіть - не подобається активна громадянська позиція кандидата в Державну Думу Росії», - заявив чоловік Скабєєвої.
За його словами, керівництво соцмережі просто придумало причину, оскільки давно хотіло заблокувати його. Також Попов підкреслив, що його особиста громадянська позиція, а також політична взагалі не повинні стосуватися адміністрації Twitter, і він разом з москвичами сам розбереться, як їм жити. В кінці Попов додав, що з керівництвом Twitter вже "давно все зрозуміло і ясно".
Потрібно зазначити, що раніше на своїй сторінці телеведучий написав, що приймає громадян у себе в кабінеті кілька годин в день. Вони можуть ділитися з ним будь-якими проблемами, а також ініціативами. Також Попов поділився своїм номером телефону і адресою приймальні.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...