Образили таку людину! - Охорона проспала: Приймальню ставленика Москви на виборах в Україні облили червоною фарбою

На Харківщині невідомі безкарно поглумились над приймальнею депутата Верховної Ради, лідера політичної партії «Опозиційна платформа — за життя». Це вже другий напад на щойно відкрите представництво лобістів політики Кремля.

На Харківщині приймальню депутата Верховної Ради облили фарбою

Офіс Юрія Бойка та політичної партії «Опозиційна платформа — за життя» в ніч на 30 червня невідомі облили червоною фарбою. Про зухвалу акцію розповідає член проросійської партії Андрій Лесик, зазначають Патріоти України.

Фото: Facebook / Андрей Лесик

«Невідомі облили фарбою офіс. Хто це був — ми не знаємо. Всередині приймальні були охоронці. Чи намагалися вони наздогнати когось — зараз сказати ми не можемо. Треба дивитися відео з камер спостереження».

Інформацію про подію внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Про це говорить речниця поліції Харківщини Оксана Калмикова. Каже, зараз триває слідча перевірка.

Фото: Telegram-канал/ XX

Приймальню відкрили у середу, 26 червня. Наступного дня вночі невідомі пошкодили офіс: розбили дзеркальні двері, розірвали банер та облили територію зеленкою.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство», говорить речниця поліції Харківщини Оксана Калмикова. За її словами, максимальне покарання — обмеження волі до трьох років.

Віддав життя за Україну: У бою загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики, який зупинився за крок від медалі на Олімпіаді

понеділок, 6 травень 2024, 18:30

У боях із російськими окупантами загинув учасник Олімпійських ігор та дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко. На своє останнє завдання 30-річний захисник вирушив у ніч із 5-го на 6 травня, передають Патріоти України. "З великим...

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3 млн: В ГУР уточнили, як дрон Magura V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ ВМС РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...